Zkušenosti ze světa
Vlastní restaurace
Pražská scéna a ocenění
Televize a média
Zkušenosti ze světa
Pražská scéna a ocenění
Vlastní restaurace
Televize a média
Moje kuchařka
ročních období.
jako jsou kapří hranolky nebo telecí pavouček.
které používám v profesionální kuchyni.
vín k jednotlivým pokrmům.
Moje restaurace
Jako šéfkuchař se snažím tvořit poctivá jídla, kde kvalita je vždy na prvním místě. Mým cílem je, aby každý pokrm vyprávěl svůj vlastní příběh a zanechal nezapomenutelný chuťový zážitek.
Tradiční
resturace
U Matěje
Nostalgický nádech zájezdního hostince s rakousko-uherskou kuchyní.
Jedinečný
zážitek
Stůl
Exkluzivní koncept s otevřenou
kuchyní pro 12 hostů.
Specializovaná
kuchyně
Šnycl
Vídeňská řízková resturace
v centru Prahy.
Moji oblíbení
kuchyňští pomocníci
Nože, hrnce, zástěry i kuchařka. Všechno, co
najdete v e-shopu, používám doma i v kuchyni.
Pomáhal jsem je vyvíjet a ručím za ně.