Nejoblíbenější recepty
Klasiky, evergreeny i netradiční kombinace.
Kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Kuře na paprice s pečenými paprikami a crème fraîche
Malinový dezert s listovým těstem s malinovým sorbetem
Všechny recepty
Jednoduché i složitější recepty, které zvládne každý milovník vaření.
Salát z melounu a sušených rajčat s bazalkou, malinovým octem a sýrem feta
Svatomartinská husa se zelím
Ruské vejce
Kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem
Drůbeží paštika s cibulovo-paprikovou marmeládou
Polévka z pečeného pórku
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Dýňová polévka
Dršťková polévka s libečkem
Telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
Pečené kuře na pivě, bramborové rösti a cibulová omáčka
Kuře na paprice s pečenými paprikami a crème fraîche
Moje kuchařka
Moje první kuchařka „Jak vaříme u Matěje“ vznikla díky vám a vašim dotazům v mé restauraci. Je to přímý odraz naší kuchyně – najdete v ní poctivé a sezónní recepty srozumitelné pro každého, koho baví vaření.
Recepty přehledně rozdělené podle čtyř
ročních období.
ročních období.
Osvědčené evergreeny,
jako jsou kapří hranolky nebo telecí pavouček.
jako jsou kapří hranolky nebo telecí pavouček.
Moje osobní tipy a triky,
které používám v profesionální kuchyni.
které používám v profesionální kuchyni.
Doporučení na párování
vín k jednotlivým pokrmům.
vín k jednotlivým pokrmům.